badetøy banner
BLOGG
Du er her: Hjem » Blogg » Bransjenyheter » Verdens topp 10 badetøyprodusenter i 2022

Verdens topp 10 badetøyprodusenter i 2022

Visninger: 344     Forfatter: Abely Publiseringstidspunkt: 20-12-2022 Opprinnelse: Nettstedet

Spørre

Facebook delingsknapp
twitter-delingsknapp
linjedelingsknapp
wechat-delingsknapp
linkedin delingsknapp
pinterest delingsknapp
whatsapp delingsknapp
snapchat delingsknapp
del denne delingsknappen
Verdens topp 10 badetøyprodusenter i 2022

Topp badetøyprodusenter

badedrakt

1. Bali Badetøysprodusenter , Indonesia – De er en av de beste produsentene i verden for badetøy, med tusenvis av kunder over hele verden.De har ekspertise på 25 år og produserer førsteklasses kvalitet badetøy produkter og tilbehør, og er et Sverige-Indonesisk samarbeid.Tjenestene deres inkluderer stofftrykk, drop shipping, sourcing, look-bøker og foto- og videoproduksjon.De har et bredt utvalg av badetøyprodukter som spenner fra badetøy for kvinner til badetøy for menn.De tilbyr også online shoppingtjenester til rabatterte priser for bulkbestillinger.De har som mål å oppmuntre gründere til å komme frem og gjøre eksepsjonelle karrierer.Deres motto er å produsere produkter som er trygge for kroppen og miljøet, og dermed gi tilfredsstillende resultater til sine kunder.De promoterer sine ansatte med en stabil inntekt og helsefordeler, noe som gjør dem til en ledende organisasjon i badetøymiljøet.


2. The Sweenie Manufacturing Company, New York, USA – De er en ledende badetøyprodusent som driver med svømme- og sportsklær for alle kjønn.Tjenestene deres inkluderer design og merchandising, rådgivning, utviklingskunst, trykk og grafisk design, tekstilutvikling og innkjøp, mønsterfremstilling og prøver, emballasje og produksjon.De har ekspertise innen sitt felt på 18 år og har produksjonsvirksomhet både i hjemlandet og i utlandet.De er en utmerket badedraktprodusent med fantastisk kundeservice.De leverer produktene på døren til kunden og er svært effektive i arbeidet.Produksjonen deres spenner over et bredt område, alt under ett tak, og plasserer dem på listen over topp 10 badetøyprodusenter over hele verden.Produktene deres er laget i henhold til kundens korrekte beslag, og derfor tas bestillingene først etter fullstendig kundetilfredshet.

badetøy

3. The Wisrise Garment, Kina – En blomstrende badedraktprodusent med en global kundebase, produserer badetøyprodukter av høy kvalitet.Tjenestene deres er tilpasset design, prøvefremstilling, klardesign, teknisk pakke, mønsterfremstilling, massebestillinger, pakking og logistikk.Produktene deres spenner fra bikinisett til badetøy i ett stykke, aktive klær, barneklær osv. De har ekspertdesignere og utviklere med innovative sinn.De har vært i virksomhet siden 2008 og har gjort store fremskritt.De huser over 350 ansatte i to fabrikker i Dongguan City med høyteknologisk utstyr og spesialtrent personale.De er svært kreative og fortsetter å eksperimentere med nye stoffer og design.De forstår kundens behov og jobber deretter, noe som gjør dem til en av de beste badetøyprodusentene i verden.Kundene deres er fra USA, Italia, Polen, Russland, Australia og mer.


4.The Lefty Production Company, Los Angeles, California – De er kjent for sine fasjonable, høykvalitets og slitesterke badetøyprodukter.De spesialiserer seg på herreklær, dameklær, barneklær, bikini, atletisk, undertøy osv. Deres ulike tjenester inkluderer innkjøp, design, produksjon, nettutvikling, pakking, frakt osv. De setter pris på kundene sine og jobber derfor hardt for å møte kant over ytelse.De klarer jobben sin med største presisjon og nøyaktighet, noe som gjør dem til en av de mest pålitelige og pålitelige badedraktprodusentene i hele verden.De tror på å skape varige forpliktelser med sine kunder og har en enorm kundebase fra hele verden.For dem kommer kundetilfredshet først, og de jobber veldig hardt for å bevise sin verdi som en topp 10 ledende badetøyselskap globalt.


5. The Swimwear Manufacturers Company, Storbritannia – De spesialiserer seg på skreddersydde design for badetøyprodukter og har et bredt spekter som herreklær, dameklær, babyklær, bikinitruser og topper, pluss size, strandtøy osv. Eksperttjenestene deres inkluderer Custom Designing, Sample Making, Ready Design, Tech Pack, Pattern Making, Bulk Orders, etc. Deres motto er å lage produkter som er perfekt tilpasset deres kunder og ikke holder tilbake før kunden er fornøyd.Denne kundesentrerte tilnærmingen til virksomheten setter selskapet som en av de mest pålitelige badetøyprodusentene i verden.Produktene deres er holdbare, bærekraftige, miljøvennlige, kostnadseffektive og av førsteklasses kvalitet.De tilpasser produktene som ser best ut for sine kunder ved å håndtere stoffdesignene og mønstrene nøye.De produserer ferdige og kvalitetsprodukter.


6. The London Apparel Cutter – De er unike badedraktprodusenter i London med tjenester inkludert Pattern Cutting, Pattern Cutting Tuition, Sampling, Grading, Tech Pack Design, Garment Costing, Consulting, Swimwear Start-up Workshop, Mall Production Runs , etc. De produserer produkter av utmerket kvalitet, alt fra herreklær og dameklær til barneklær.Produktene deres er kostnadseffektive, holdbare og av førsteklasses kvalitet med en global kundebase.Deres ansatte er eksepsjonelt utdannede fagfolk som vet hvordan de skal gjøre jobben sin perfekt.Selskapet oppmuntrer til nye og kreative ideer;de fremmer også små bedrifter og øker dem i det bredere markedet.De gir pålitelig veiledning og støtter kundene under hele prosessen.


7. Kiniki-fabrikken i England – De har vært på markedet i over førti år og vet hvordan de skal drive forretninger.De leverer produktene på dørstokken til kunden, og viser seg dermed å være en effektiv badedraktprodusent.De håndterer kundene sine med den største profesjonalitet og yter fantastisk kundeservice.Produktene deres spenner fra tradisjonelt badetøy til brunfarge gjennom badetøy.De holder sin plass i de 10 beste badetøyselskapene i verden på grunn av det faktum at de produserer produkter av utrolig høy kvalitet.De tror på å opprettholde gode relasjoner med sine kunder, og dermed yte utmerket kundeservice.Arbeidet deres er feilfritt, og det vises i badetøyproduktene deres.De har et stort antall fornøyde kunder fra hele verden.


8.ABELY FASHION i Kina – De har opptil 20 års erfaring innen badedraktproduksjon, med produkter som spenner fra badetøy, dame-bh og truser, sexy undertøy, sykkeltrøyer, tilbehør osv. De følger kreativ planlegging og gir dermed høy kvalitet til sine kunder .Deres mange tjenester inkluderer kundeforespørsel, stoffvalg, designstil, kuttestørrelse, prøvefremstilling og forsendelse.De har satt opp en en-til-en-ordning for å jobbe med gründere og løse svært komplekse problemer.De har en progressiv ambisjon og har derfor med rette en plass i verdens topp 10 ledende produksjonsenheter for badetøy.De jobber på heltid med å produsere barneklær.

badetøyprodusent

9. Unika Manufacturing Company i Toronto, Canada – Som navnet antyder, står Unika for «unique» som samsvarer med deres beskrivelse av badedraktprodusenter for hver kroppstype.De har som mål å produsere badetøyprodukter for alle aldersgrupper, størrelser eller former.De tror også på miljøbevissthet og fremmer det samme gjennom sitt arbeid.De oppmuntrer kvinners empowerment ved å få dem til å føle at de er virkelig spesielle og unike.Deres ambisjon er å skape unikhet og fjerne eventuelle forskjeller i størrelser og beslag.De tror på en tilnærming av alle typer badetøy for alle kvinner i alle størrelser og aldre.Dette gir dem en fordel over ytelse med et fornøyd klientell over hele verden.Produktene deres er produsert i Canada.


10. WS and Company i Afrika – De brenner for arbeidet sitt, og det vises i produktene deres.Selskapet tror på en kundesentrisk tilnærming og har derfor en lang historie med å lage høykvalitets, kroppssikre, slitesterke og miljøvennlige badetøyprodukter.Deres ulike tjenester inkluderer konsultasjon, merkevareutvikling, skreddersydde blokker, mønsterdigitalisering, prøvetaking, kvalitetskontroll, logistikk og distribusjon og pakking.Selskapet har riktig plassert sin posisjon i verdens topp 10 ledende produsenter av badetøy på grunn av sin utmerkede kundeservice.De lærer opp folk til å bli svært effektive og profesjonelle, og dermed bidra til å forbedre selskapet og seg selv.De tilbyr også en spesialtilpassbar tjeneste etter kundens bekvemmelighet.


Konklusjon


Folk ser ofte etter badetøysmerker av topp kvalitet og de siste trendene i motemiljøet, som matchende tilbehør osv. Denne artikkelen er imidlertid en one-stop guide for enhver aspirerende svømmer som har en skarp smak i mote og kvalitet.Bedrifter som produserer badetøy husker kundens krav og produserer hvert produkt deretter.Produsenten skal levere håndplukkede designerklær av høy kvalitet til forbrukeren.Kundetilfredshet er avgjørende for badetøyprodukter, da de må være behagelige for kroppen.Kundene som bestiller i bulk forventer tjenester av god kvalitet, som levering til rett tid til rimelige priser.

Artikkelen viser de 10 ledende badetøyprodusentene i verden, med deres tjenester og produktspekter.Badetøysprodukter og tilbehør er et valg som bør gjøres med de beste produksjonsenhetene i verden for å få førsteklasses kvalitet og kostnadseffektive priser.Kvaliteten, effektiviteten, holdbarheten, bærekraften, kostnadseffektiviteten, riktige størrelser og utmerket kundeservice er imidlertid noen av de mange egenskapene som gjør disse selskapene så gode på sitt felt.Det er svært viktig for produksjonsenheter for badetøy å ha en kundesentrert tilnærming og forstå deres behov.De Abely Manufacturing-nettstedet er en one-stop-enhet for å lære om de nyeste trendene og stilene innen mote, administrert av høyt trente og motiverte fagfolk som forstår markedets behov.

Innholdsmeny
KONTAKT OSS
Bare fyll ut dette hurtigskjemaet
BE ET TILBUD
Be om et tilbud
Kontakt oss

Om oss

20 års profesjonell bikini, badetøy for kvinner, badetøy for menn, badetøy for barn og dame BH-produsent.
 

Hurtigkoblinger

Katalog

Kontakt oss

E-post: sales@abelyfashion.com
Tlf/Whatsapp/Wechat: +86-18122871002
Legg til: Rm.807, Bldg.D2, Tian'an Digital Town, Nancheng, Dongguan City, Guangdong Provice, Kina
Copyright © 2024 Dongguan Abely Fashion Co.,Ltd.Alle rettigheter forbeholdt.